Tükörben a vers, tükörben a költő

Juhász Gyula szavalóverseny

 

A VGYHE keretében működő Horizont Kultúrcsoport szavalóversenyt hirdet a Költészet Napja tiszteletére 2017. április 8.-án (szombat) 10 órai kezdettel az MVGYOSZ Székházának Hermina Termében (1146 Budapest Hermina út 47.). 

Kötelező költő: Juhász Gyula. 

Jelentkezési feltételek: 

Minden 14. életévét betöltött sorstárs vagy hozzátartozója szövetségi tagságtól függetlenül részt vehet és jelentkezhet a versmondó versenyre. Juhász Gyula bármelyik költeménye a kötelező vers, ezen kívül egy szabadon választott költő versét várjuk, tehát összesen két verssel kell készülni. A versmondó verseny tisztaságáért és a díjak odaítéléséért szakmai zsűri felel. Felkészülési anyagot találnak az MVGYOSZ Braille  és Hangoskönyvtárában, valamint az interneten. 

Jelentkezési határidő: 2017. április 3. 

Jelentkezni lehet a VGYHE irodájában félfogadási időben Balogh Tamás Kulturális Bizottsági tagnál a thomas@herminaegyesulet.hu címen, valamint Nagy Krisztinánál ahorizontkultura@gmail.com címen és Bereczk Istvánnénál a 06-20-9770-356-os telefonszámon. 

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy az általuk választott két költemény szövegét hozzák magukkal április 8.-án és adják le Erdős Mártánál névvel ellátva a zsűri részére. A regisztráció kötelező. 

Úgy, mint az eddigi versenyek során, a díjak a fogyatékkal élők mindennapjait elősegítő, megkönnyítő eszközökből valamint színházjegyekből és ajándéktárgyakból kerülnek ki. 

Várjuk nemcsak budapesti, hanem vidéki egyesületek tagjainak jelentkezését is. 

Jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánnak 

a Szervezők!
Feltöltve: 2017.02.09