Tisztelt Adózó!

Amennyiben még nem kötelezte el magát adója 1 %-át illetően, kérjük ajánlja fel azt Egyesületünk javára. Ezzel nagyban hozzájárulna az alábbi céljaink megvalósításához: 

  • segédeszköz támogatás 
  • tanulmányi támogatás 
  • sport, kulturális és szabadidős tevékenységek 
  • klubfoglalkozás és más programok szervezése 
  • kirándulások és ajándékozások támogatása 
1. Ha számítógépes programmal, vagy kézzel tölti ki az adónyilatkozatát, töltse ki az EGYSZA jelű lapot is, és csatolja a nyilatkozathoz.
2. Ha munkáltatói adómegállapítást kért, tegye borítékba a kedvezményezett szervezet adószámát pontosan tartalmazó lapot, vagy a kitöltött EGYSZA jelű nyomtatványt. Írja a borítékra saját adóazonosító jelét, majd lezárás után írja alá a ragasztáson átnyúlóan. Legkésőbb május 10-ig adja le munkahelyén a borítékot.
3.Ha ön már beküldte adóbevallását, de még nem rendelkezett az adó 1%-ról: tegye borítékba a kedvezményezett civil szervezet adószámát tartalmazó lapot, vagy a kitöltött EGYSZA jelű nyomtatványt. A borítékra írja rá saját adóazonosító jelét, majd a ragasztáson átnyúlóan írja alá a borítékot. Ezt személyesen vagy postán juttassa el az adóhatóság bármelyik ügyfélszolgálati irodájához május 20-ig.


Az Egyesület következetesen törekszik a tevékenységi körébe tartozó feladatoknak a tagok érdekével összhangban történő végrehajtására. E tevékenységet kiemelkedően közhasznú szervezet formájában végzi, nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül szolgálja. Az Egyesület elsősorban a működési területén élő vak, aliglátó vagy gyengénlátó személyek érdekeinek védelmét és képviseletét, életviteli nehézségeik és problémáikkal kapcsolatos ügyek intézését vállalja fel.

Egyesületünk adószáma, pontos neve és címe a következő:
1 8 4 7 3 9 5 1 - 1 - 0 6 
Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesülete 
Szeged Bocskai u. 11.

Rendelkező nyilatkozat!