Változás a Távszem regisztrációjában


Bodnár Attila | Cikkek | 2019-08-07
Változás a Távszem regisztrációjában
Változás a Távszem regisztrációjában

Változás a Távszem regisztrációjában

Bodnár Attila | Cikkek | 2019-08-07

Újabb fontos állomásához érkezett a Távszem projekt. A Távszem alkalmazás leendő felhasználói 2019. augusztus 6-tól a Távszem szolgáltatásra a www.tavszem.hu oldalon regisztrálhatnak.

Az egyesületi tagok a név, a törzsszám és egy tetszőleges jelszó megadásával kezdeményezhetik a szolgáltatás igénybe vételét. A törzsszám és a megadott jelszó segítségével lehet az App Store vagy a Play áruházból letöltött alkalmazást aktivizálni. Azon látássérült személy esetében, aki nem egyesületi tag, de igazolja a regisztráció során látássérülését, a rendszer generálja a belépéshez szükséges törzsszámot, melyet E-mail-ben küldünk meg részére.

Az a felhasználó, aki már korábban E-mail-ben regisztrált és már használja a Távszem szolgáltatást nincs tennivalója, ha a leadott törzsszáma és E-mail címe megegyezik az MVGYOSZ egységes tagnyilvántartó rendszerében szereplő adatokkal. Abban az esetben, ha nem egyezik a törzsszám és E-mail cím, úgy a Távszem szolgáltatást nem tudja használni, csak ha újból regisztrál a tagnyilvántartóban szereplő helyes adatokkal. Azt a felhasználót, aki hibás adattal szerepel, E-mail-ben tájékoztatjuk a tennivalókról.

Figyelem! A hibás törzsszámot és E-mail címet az MVGYOSZ munkatársai nem tudják javítani a tagnyilvántartóban. Ezért azt az egyesületet kell felkeresni, ahol tagsági jogviszonyt létesített a felhasználó.

Fontos tudni azt is, hogy a Távszem regisztráció során visszaigazolt törzsszám és jelszó segítségével a www.tavszem.hu oldalon a felhasználó beléphet az MVGYOSZ ügyfél portáljára, ahol hamarosan nem csak a Távszem szolgáltatással kapcsolatos ügyeket intézheti, hanem a szövetség többi szolgáltatásait is elérheti.

A szolgáltatással kapcsolatban további információt a www.tavszem.hu oldalon olvashat.

Köszönjük, hogy tesztelésével, véleményével Ön is segít az alkalmazás optimalizálásában, továbbfejlesztésében.

dr. Nagyné Berke Mónika
Távszem projekt szakmai vezető